🥳Oslavte se mnou 2 roky podnikání. Zadejte v košíku kód 👉🏻"2rokypodnikani"👈🏻a získáte SLEVU 12% na jutové doplňky. Kód je platný jen do 22.2. do půlnoci. Nevztahuje se na již zlevněné produkty/sady.

Hodnocení obchodu

5,0 31 hodnocení
5
31x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LA Avatar autora Lucie Adamová | 20.2.2024
Košiček je perfektní, určitě to nebyl poslední nákup. Děkujeme 🤩
MP Avatar autora Martina Pittlová | 19.2.2024
Vše bylo krásně zabalené. A hlavně nádherně precizně ušité. Ted mi to doma parádně ladí v přírodním stylu :)
RB Avatar autora Regina Bohmanova | 12.2.2024
Precizní zpracování, objednávám opakovaně, přeji hodně pracovních úspěchů majitelce 🍀❤️👍
KN Avatar autora Kristýna Navrátilová | 29.1.2024
Milé psaníčko, kvalitní české výrobky, nákup v tomto obchodě mi prostě udělal radost.
SK Avatar autora Simona Kučerová | 28.1.2024
Stejná spokojenost jako s košíkem Brise, krásná a čistá práce, výrobek příjemně zútulní prostor a navíc zajímavě voní. Markéta je velmi šikovná, je vidět, že výrobky tvoří s láskou.
BV Avatar autora Blanka Vyhnálková | 25.1.2024
Krásné zboží 🤍 Děkuji za krásný, milý dáreček.
MV Avatar autora Martina Vrbická | 24.1.2024
Jsem tak ráda, že jsem narazila na DOTEK PŘÍRODY milé Markétky. Kvalita je TOP!!! Jsem opravdu nadšená. Začala jsem výrobky nakupovat i jako dárky pro blízké a i oni už se sami vrací a objednávají si, protože je kvalita zboží ohromila. Z každého výrobku přímo sála, že je tvořený s láskou a tou největší péčí:)
MO Avatar autora Marie Oborná | 26.12.2023
Spokojenost, děkuji za dáreček 🤗
KH Avatar autora Kristýna Hegedušová | 21.12.2023
Spokojenost, doporučuji, součást balíčku byl i vzkaz s přáním k Vánocům, který potěšil..😊
PF Avatar autora Petra Fleško | 16.12.2023
Spokojena, vše v pořádku .
TV Avatar autora Tereza Valešová | 9.12.2023
Velká spokojenost :)
L Avatar autora Lenka | 9.12.2023
Servis, kvalita, estetická stránka, smysl pro detail, přístup k zákazníkovi převyšuje mé dosavadní zkušenosti. Rozhodně tento zážitek doporučuji každému.
V Avatar autora Veru | 29.11.2023
Moc děkuji a oceňuji rychlost a především kvalitu dodaných výrobků! Nákup se opravdu vyplatil, protože takhle precizní zpracování jsem nikde neviděla. Jsem moc spokojená a určitě nakoupím opět i jako dárek pro rodinu a kamarádky, které boho styl milují. Většinou recenze nepíší, ale tady bylo potřeba udělat výjimku, jsem moc spokojená.
R Avatar autora Romana | 25.11.2023
Vše krásné, spokojenost. Určitě neobjednávám naposledy😊
Avatar autora Lenka Štenclová | 25.11.2023
Velká spokojenost... precizní práce, přírodní materiál. Jako bonus jsem měla možnost si osobně přebrat zboží a Markétka je velice milá a příjemná, mladá žena. Rozhodně to není má poslední objednávka😀♥️
L Avatar autora Linda | 15.11.2023
Chtěla bych moc poděkovat za krásné a kvalitní zboží z kterého mám opravdu velkou radost. Opravdu moc mě potěšil krásný osobní vzkaz a dáreček. Chtěla bych Vám za všechno Markétko moc poděkovat. Určitě se stanu Vaší stálou zákaznicí. Přeji Vám i nadále úspěch ve Vašem podnikání a Vaše práce at dělá radost spoustě lidí.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 15.11.2023
Milá Lindo, úplně jste mi vzala slova i dech. Neskutečně moc Vám děkuji za nádhernou zpětnou vazbu, moc si toho vážím 🙏❤
MH Avatar autora Michaela Horváthová | 21.10.2023
Objednala jsem si prostírání a podtácky - jsou opravdu krásné a ve výborné kvalitě. Ve srovnání s levnějšími výrobky (které jsem měla doposud) je jejich zpracování o několik tříd výš. Navíc mi v balíčku přišel i hezký osobní vzkaz, který mě potěšil. Děkuji!
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 21.10.2023
Míšo moc Vám děkuji, mám velikou radost, že jste spokojená 🥰
DN Avatar autora Dagmar Nováková | 17.10.2023
Velmi příjemná komunikace.
AM Avatar autora Andrea Matysová | 23.9.2023
Krásná práce, prostírání udělalo velikou radost, nemluvě o dárečku. Moc děkujeme a ať se daří!
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 24.9.2023
Paní Andrejko, mockrát děkuji za krásnou zpětnou vazbu 🤗❤
B Avatar autora Beáta | 20.9.2023
Velká spokojenost :) Nádherné, kvalitní s láskou dělané. Určitě to nebyl poslední nákup.